BSP International nastao je kao odgovor na sve zahtjevnije potrebe dinamične građevinske industrije posebno u oblasti gradnje porodičnih kuća.
Kompanija BSP International Vam nudi usluge projektovanja, tehničke pripreme, gradnje te project managementa u oblasti porodičnih kuća. Pored toga, zbog specifičnih zahtjeva tržišta i potreba za brzom gradnjom, a kroz iskustva stečena na poljima project managementa nudimo Vam i uslugu poluprefabrikacije građevinskih elemenata.

U svom radu veliku pažnju pored dobrobiti naših kupaca posvećujemo i brizi o životnoj sredini kroz pažljiv odabir građevinskih materijala koje koristimo. Posvećeni smo inovativnim rješenjima i održivoj gradnji.

Naš cilj je da se kroz individualan pristup i jednostavnu komunikaciju upoznamo sa Vašim željama, kako bi zajednički napravili funkcionalan i finansijski održiv projekat, bilo da se radi o tipskim ili prema Vašim potrebama i željama dizajniranim kućama. Naš iskusni, kompetentni tim sastavljen od arhitekata, ekonomista i građevinskih inžinjera, u mogućnosti je da realizuje sve vaše zamisli, prateći pri tome najsavremenije trendove i dostignuća u gradnji porodičnih kuća.

Od samog početka orijentisani smo na efikasnu gradnju visokovrijednih, masivnih zidanih porodičnih kuća prema Vašim individualnim željama i uz najbolji odnos cijene i učinaka.

Želimo za Vas pojednostaviti inače komplikovane i stresne procese gradnje, počevši od razrade ideje, projektovanja, detaljne tehničke pripreme, isporuke cjelokupnog materijala te na kraju i same izgradnje objekta, strogo prateći dogovorene rokove i budžet za gradnju kojim raspolažete.

Pored domicilnog tržišta, u svom radu BSP International najviše je orijentisan na tržišta Švedske i Hrvatske.

BSP International osnovan je od strane Farisa Mehmedinovića i Bojana Obada, koji su svoje kompetencije i veliko iskustvo u gradnji porodičnih kuća pretočili u želju da Vam sve što je u vezi s gradnjom porodičnih kuća ponude iz jedne ruke i da pri tome ostvare najviše zahtjeve u vezi s gradnjom Vašeg doma.

Mi vrednujemo Vaše vrijeme, novac i viziju Vašeg projekta.

Suosnivači:

Faris Mehmedinović

Bojan Obad